Incassobureau / Incasso Tarieven


Incasso tarieven

Wanneer u als ondernemer of als particulier bij ons uw vordering inleverd krijgt u altijd eerst onze algemene voorwaarden en tarievenlijst te zien, hierin staat duidelijk vermeld wat u van ons mag verwachten en wat de eventuele tarieven zijn. Op deze pagina zullen wij kort maar krachtig samenvattend wat eventueel de kosten voor u zouden kunnen zijn.

Er kunnen zich verschillende situaties voordoen, zo kan het zijn dat wij uw vordering incasseren, of voor een deel incasseren of dat uw vordering oninbaar is gebleken te zijn. In alle 3 deze situaties zullen wij andere kosten/geen kosten in rekening brengen.

Situatie 1:

Uw vordering is 100% geincasseerd. Dit betekent dat wij geen kosten bij u als opdrachtgever in rekening brengen.

Situatie 2:

Uw vordering is voor 50% geincasseerd. Dit betekent dat wij 100% van de incassokosten bij u in rekening brengen. LET OP: deze kosten zijn dan al verhaald op de debiteur en zullen niet extra bij u in rekening gebracht worden.

Situatie 3:

Uw vordering is oninbaar. Dit betekent dat wij 100% van de incassokosten bij u in rekening brengen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid aan om uw vordering door te zetten via de gerechtelijke procedure. Dit kan doormiddel van een gerechtsdeurwaarder of via een incassoadvocaat.

Heeft u vragen of wilt u spreken met één van onze medewerkers? Bel dan: 085 - 009 - 1582 of mail naar info@incassobv.nl

  • IncassoBV.nl

    Wij incasseren uw vordering kosteloos, blijkt dat uw vordering oninbaar is dan vragen wij een kleine vergoeding conform onze tarievenlijst.

  • Vragen of wilt u advies? Bel:

    085 - 009 - 1582 contact opnemen