Incassobureau / over ons


Over ons

Incasso BV is een incassobureau die het anders doet, wij zijn een incassobureau die als belangrijkste doel heeft het veranderen van de incassomarkt. Te veel ondernemers zitten met oninbare facturen en te veel incassobureaus stellen hoge eisen aan een betalingsregeling. Dit leidt tot het gevolg dat de vele vorderingen die wel geïncasseerd hadden kunnen worden, niet geïncasseerd worden.

Bent u één van die ondernemers die zich kan vinden in het bovenstaande? U heeft een factuur en die wordt maar niet geïncasseerd terwel de debiteur wel geld heeft.  Dan is IncassoBV het incassobureau dat u zoekt, bij ons betekent betalen ook echt betalen.

Wij zijn erg tevreden met IncassoBV, regelmatig hebben wij te maken met wanbetalers en Incasso BV incasseert deze vaak snel en kosteloos.Drukwerkdeal

Doordat wij gebruik maken van een unieke werkwijze zijn wij in staat om uw openstaande vordering snel en daadkrachtig te incasseren. In de meeste gevallen wordt de openstaande vordering binnen 30 werkdagen aan ons voldaan, en wordt het factuurbedrag + wettelijke rente binnen 24 uur na ontvangst aan u overgemaakt.

Wanneer wij de openstaande vordering incasseren dan kost het u als opdrachtgever geen geld, blijkt dat de vordering oninbaar is of kiest u er voor om gerechtelijke te gaan dan vragen wij een vergoeding van slechts € 30,00.

Heeft u vragen of wilt u spreken met één van onze medewerkers? Bel dan: 085 - 009 - 1582 of mail naar info@incassobv.nl

  • IncassoBV.nl

    Onze missie is uw vordering incasseren. Dit doen wij door snel, daadkrachtig en professioneel te handelen zonder loze woorden.

  • Vragen of wilt u advies? Bel:

    085 - 009 - 1582 contact opnemen